© 2017 Ruben Korfmaker
Recensies
RubenKorfmaker
J.G. Elgersma : Ik zag Cantor in de winkel liggen, en de korte inhoud op de achterflap sprak me aan. Het was de bedoeling dat ik het boek zou meenemen op vakantie, maar ik heb het al uit. Ik begrijp de 'kritiek' van sommige lezers dat het begin wat wennen is, maar dat is na het derde hoofdstuk voorbij. Cantor heeft me prima vermaakt. Een mooi uitgewerkt verhaal, mooie taal en een prachtig einde. Wat zou het mooi zijn als het volgende boek van deze auteur hetzelfde niveau zou halen. En ik ben het eens met Douwe Heeringa: dit boek moet inderdaad wijd verspreid worden door een goede uitgeverij.
Monique Koomans : Cantor is een heerlijk boek, met meeslepende verhaallijnen, die je maar moeilijk weer weg kunt leggen. De emoties zijn voelbaar, de personages uitzonderlijk goed weggezet. Een echte aanrader!
Douwe Heeringa : Waarom moet je zo'n mooi boek eigenlijk zelf uitgeven?
M. Kippers : Ik heb je boek gelezen en was zeer aangenaam verrast. Ik heb niet snel dat ik een boek mooi vind of interessant vind. Jouw boek achter elkaar uitgelezen en ook nog veel dingen geleerd. Je hebt een mooi resultaat neergezet. Ik ben er blij mee.
W. Boeken : Wat een bijzondere ervaring om een boek te lezen, geschreven door iemand die je kent. Naast het schitterende verhaal, met meerdere door elkaar lopende lijnen, kreeg ik ook het beeld niet uit mijn hoofd van de schrijver die vele nachten onderzoek moet hebben verricht om deze accurate weergave van feiten en fictie aan elkaar te koppelen. De sfeer van Frankrijk, gecombineerd met de passie voor muziek zet de deur open om te durven dromen over wat nog komen kan. Benieuwd naar je volgende boek Ruben!
Anthony : Hallo Ruben, wat een ontzettend mooi boek, toen ik begon met lezen werd ik in het verhaal gezogen en kon alleen verder lezen. Jammer dat ik 2 weken vakantie heb, na een paar dagen heb ik je boek al uit. Wat nu?? Je collega uit NH.
Terug naar Cantor Terug naar Cantor